Reserveren

Over Ons

Al sinds 1995 een vast begrip in Doorn!

De all you can eat experience

Reeds in 1995 namen de (schoon)ouders van de huidige eigenaren het voormalig restaurant “Het Tolhuis” over. Zij startten hier, samen met hun kinderen, een traditioneel Chinees Indisch Restaurant, dat al gauw in Doorn en omgeving een goede naam opbouwde. Inmiddels heeft Baoguan Zhu, samen met zijn echtgenote Xiaoxian Zhu-Hu het stokje overgenomen van zijn ouders en zij hebben de traditie van een goede keuken en gastvrijheid voortgezet. Reeds enige tijd geleden werd met groot succes omgeschakeld naar het “All you can eat” model en in 2022 werd het restaurant voorzien van een nieuwe inrichting.

Fam. Zhu

Virtuele Rondleiding

Ontdek ons restaurant vanuit de comfort van je eigen huis door mee te gaan op onze virtuele rondleiding.

Afhalen

Geen tijd om binnen te eten?

Onze deuren staan open voor zowel dine-in als afhaalbezoekers! Als u het druk heeft en toch wilt genieten van onze heerlijke gerechten, dan is afhalen een perfecte optie. Wij bereiden uw gerechten met dezelfde zorg en aandacht als wanneer u bij ons dineert en verpakken alles voor u, zodat u snel en gemakkelijk kunt genieten van onze heerlijke maaltijden in het comfort van uw eigen huis. U kunt uw afhaal bestelling plaatsen op onze website.

Catering

Laat ons uw catering verzorgen.

Wij verzorgen graag de catering (vanaf 15 personen) op locatie. U kunt kiezen uit 3 verschillende menu’s eventueel aangevuld met sushi. Ook is het mogelijk een dessert, bestaande uit gemengd vers fruit, lychees en spekkoek, bij te bestellen voor € 3,50 p.p. Wenst u borden en bestek dan rekenen wij € 1,00 per persoon extra. Heeft u andere wensen dan zijn deze altijd bespreekbaar.

Feestzaal

De perfecte feestgelegenheid

In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een privé- of zakelijke dining-ervaring. Onze exclusieve zaal biedt plaats aan maximaal 70 personen en is daarom ook geschikt voor bedrijfsfeesten, recepties, jubilea, bruiloften en andere partijen. Bovendien beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Onze chef-koks bereiden met trots verfijnde Chinese streekgerechten voor u, maar ook Indische en Japanse gerechten staan op het menu. Laat u verwennen door onze uitgebreide cateringmogelijkheden.

FAQ

Veelgestelde Vragen

Helaas bieden wij niet de optie om aan huis te laten bezorgen. Wel kunt u via onze eigen website een afhaalbestelling plaatsen en het ophalen bij ons restaurant. Dit kunt u doen via deze link.

Onze locatie is toegankelijk voor personen in een rolstoel.

Klanten met allergieën kunnen het beste contact opnemen met ons restaurant voordat ze aankomen. Hierdoor kunnen onze medewerkers uw specifieke behoeften beter begrijpen en ervoor zorgen dat we voorbereid zijn op uw aankomst. Onze medewerkers kunnen u ook informeren over de beschikbare glutenvrije en allergeenvrije opties.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag, feedback of opmerking. Stuur dan een bericht via dit formulier en wij zullen zo snel contact met u opnemen.

Deze website maakt gebruikt van cookies. We slaan gegevens alleen gegevens op die nodig zijn om reservering te verwerken. Meer weten